Hari nie tak ada kelas, esok ada pulak... jam 8 pagi, Sales and Marketing. Esok turn owang present... huhu. Esok jugak laa En Sahir nak buat test. Okay, buat yang terbaik. Tak baik mengeluh... bangun pagi tadi terus masak asam pedas ikan tongkol. Hahaha, makan dengan sambal tok napi, nasi je. Apa itu sambal tok napi? Sambal tok napi tue dibuat daripada cili api yang sangat banyak, dan bawang merah. Memang pedas gila. Cara masak dia selepas blend bahan-bahan tue terus tumis dengan minyak. Masak sampai laa sambal tue kering/berminyak. Memang kaww pedas dia... cuba laa. Makan, gaul dengan nasi... memang umpph! Tapi bg yang tak suka pedas tue jangan cuba ... le x hujung lidah je, dah rasa pedasnya! Owang suka sangat... sambal nie boleh simpan berhari-hari... sebulan pun boleh tahan. Simpan je kat suhu bilik.
#Dengar cerita, Rain dan Kim Woo Bin join Running Man kat Australia nanti... weeeeee, sukanya! Tak sabar nak tengok WooBin! JongSuk tak payah join laa... bagi laa peluang kat WooBin pulak. ~waiting~ =>
Bye
No comments:
Post a Comment